Súlyosan megégett a válogatott futballista, akit savval öntöttek le hazájában

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.07. 16:19
Fotó: twitter.com/fnasrom
Az intenzív osztályon kezelik Faisal Halim malajziai válogatott futballistát, akit a főváros, Kuala Lumpur Kota Damanszara városrészében gokartozás után egy bevásárlóközpontban öntöttek le savval – számolt be róla a freemalaysiatoday.com.

A 26 éves Faisal Halimot vasárnap érte a támadás. Elsőre még úgy tűnt, hogy a Selangor FC játékosa – aki a válogatottban 29 mérkőzésen 14 gólnál jár – másodfokú égési sérüléseket szenvedett, de az első, négy órán át tartó operáció után kiderült, valójában negyedfokúakat szenvedett.

„Nem érzi a bal karját. Az állapota ugyan stabil, de a bőre miatt nincsen jól – tájékoztatott a klub elnökhelyettese, Shahril Mokhtar. – Lesz egy második műtétje is, de az is lehet, hogy még többre lesz szükség. Az operáció után nem tudott rendesen kommunikálni, és tíz napig az intenzív osztályon marad.”

A futballista ezt követően még négy hétig lesz kórházban. A hírek szerint az eset után a rendőrség letartóztatott egy húszas éveiben járó férfit, de őt azóta már szabadon engedték, és őrizetbe vettek egy másikat.

A múlt héten Faisal volt a második malajziai futballista, akit megtámadták azt követően, hogy csütörtökön Akhyar Rashidot megverték és kirabolták az edzése után a háza közelében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik