Dárdai: nem komoly a lovaglóizom-húzódás

Vágólapra másolva!
2005.11.28. 17:25
Címkék
Megsérült a mai edzésen Dárdai Pál, a Hertha BSC magyar válogatott légiósa. A középpályásnak a délelőtti tréningen, egy-egyezés közben húzódott meg a combja. Szerencsére nem kell sokat kihagynia a játékosnak, ideális esetben, pár nap pihenő után újra edzésbe állhat.
Dárdai Pál a családjával együtt jól érzi magát Berlinben
Dárdai Pál a családjával együtt jól érzi magát Berlinben
Dárdai Pál a családjával együtt jól érzi magát Berlinben
Dárdai Pál a családjával együtt jól érzi magát Berlinben
Dárdai Pál az elmúlt időszakban visszaverekedte magát a csapatba, sőt ősszel az osztályzatok alapján a legjobb három játékos között van a berlinieknél. Most azonban könnyebb sérülést szenvedett.

"A délelőtti edzésen a havas pályán egy az egy elleni játéknál egy fordulást követően meghúzódott a lovaglóizmom. Elméletben 3-4 nap múlva edzésbe állhatok, és remélem a Leverkusen elleni szombati találkozón már ott lehetek" - mondta a középpályás.

A Hertha jól áll a bajnokságban, Dárdai elmondta, hogy a minimális elvárás az UEFA-kupát jelentő ötödik hely megtartása. A másik alapvető cél továbbjutni a csoportból az idei UEFA-kupa sorozatban.

A magyar játékos ősszel került vissza a kezdőcsapatba, azóta jól teljesített, azonban a múlt hétvégén azonban Falko Götz vezetőedző nem adott neki lehetőséget.

"Elég jól ment mostanság a játék, de nem rendelkezem olyan háttérrel, hogy folyamatosan kezdő lehessek. Fogalmazhatok úgy is, hogy a vezetők arra vártak, mikor jön egy gyengébb mérkőzésem, hogy kitegyenek a kezdőcsapatból. A Dortmund ellen nem ment a játék, az ok tehát megvolt, ki is kerültem, de büszke vagyok arra, hogy mindezek ellenére ennyi ideig folyamatosan játszottam, és a csapat egyik legjobbja voltam."

Felvetődik ezek után a kérdés, hogy hogyan tovább.

"Még másfél évig érvényes szerződésem van a klubbal, úgy tervezem, hogy azt kitöltöm. Nem érzem, hogy váltanom kéne, nemsokára megszületik a harmadik gyerekem is, a családommal jól érezzük magunkat. 2007 nyarán már 31 éves leszek, ha lesz olyan ajánlat, amiért megéri külföldön maradni, akkor maradok, ha nem, akkor hazaköltözünk Magyarországra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik