Örül, hogy él

Vágólapra másolva!
2002.06.01. 21:52
Sztárchat=91|Link felirat=Sztárchat|
sztarchat_link_cikkbe
sztarchat_link_cikkbe
mceBlockPasteEnd
Sztárchat=91|Link felirat=Sztárchat|
sztarchat_link_cikkbe
sztarchat_link_cikkbe
mceBlockPasteEnd



,,Canas elképesztő dolgokat művelt. Olyan erősen ütöttem, mint még soha, erre mindent visszaadott, rosszabb esetben elütött mellettem. Komolyan mondom, annak idején még Muster ellen sem éreztem magam ilyen kellemetlenül a pályán” – hangoztatta a négy évvel ezelőtti bajnok Carlos Moyá, miután öt játszmában kikapott Guillermo Canastól.

,,Most mondják meg, mit kellett volna tennem? Röptézni? Ugyan már, örökké elütött volna mellettem. Vagy jól ritörnözni? Na persze. Akkor tegyenek vissza önök egy százkilencvennel érkező szervát” – fakadt ki Rita Grande a Venus Williamstől elszenvedett sima vereségét követően.

,,Legyőzöm. Mert legyőzhető” – ezt már Chanda Rubin, Venus következő vetélytársa mondta.
,,Képzelem, miket írhattak. Szerintem meg egyáltalán nem vészes a helyzet, elvégre még mindig csak tizennyolc éves vagyok, rengeteg Grand Slam-torna vár még rám” – a korai kiesését viszonylag hamar megemésztő Kim Clijsters nyilatkozata.

,,Most egy cseppet magam alatt vagyok. Visszajöttem null kettőről, a végén négy meccslabdám volt, valamennyit elszúrtam, ráadásul a harmadiknál már tényleg a kezemben volt a győzelem. Le kellett volna csapnom… De ez van. A sport már csak ilyen” – magyarázta Arnaud Clément az Alex Corretja elleni, tényleg döbbenetes – és végül elveszített – mérkőzése után.
,,Még mindig nem tartom magam esélyesnek. Nehéz meccseken vagyok túl, nehezek várnak rám, szóval, örülök, hogy egyáltalán versenyben vagyok” – a továbbra is jókedvű, viszont nem túl optimista Gustavo Kuerten szavai ezek.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik