NHL: először nyert a Buffalo, rögvest kiütötte az ellenfelét

MTI/K. T. I., V. J.MTI/K. T. I., V. J.
Vágólapra másolva!
2021.01.19. 08:22
null
Victor Olofsson, Taylor Hall, Sam Reinhart és Jack Eichel ünneplik Buffalo Sabres gólját a kapus Carter Hart mögött (Fotó: Getty Images)
A Buffalo Sabres 6–1-re nyert a Philadelphia Flyers vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel megszerezte első győzelmét a szezonban – adta hírül az MTI.


Curtis Lazar és Sam Reinhart duplázott a Buffalóban, míg Jack Eichel és Taylor Hall három gólpasszal vette ki részét a sikerből.

A Columbus Blue Jackets jó harmadik harmadbeli teljesítményével 3–2-re nyert a Detroit Red Wings otthonában.

A Vegas Golden Knights többek között Reilly Smith két góljának köszönhetően – melyből az egyiket emberhátrányban szerezte – diadalmaskodott a vendég Arizona Coyotes felett, így három mérkőzés után is százszázalékos. A klub 2017-es bemutatkozása óta először kezdte három sikerrel a szezont. A két csapat ezen a héten négyszer játszik egymással, szerdán újra a kaszinóvárosban csapnak össze, majd pénteken és vasárnap Arizona lesz a helyszín.

A Toronto Maple Leafs elsősorban kiváló védekezésének köszönhetőn szerezte meg idénybeli harmadik győzelmét, a Winnipeg Jets ellen 3–1-re megnyert összecsapáson mind a négy emberhátrányát kihúzta kapott gól nélkül a csapat, ráadásul ebben a tekintetben már sorozatban 12 kivédekezett fórnál tart.

Az Anaheim Ducks tavaly március 11-e óta először játszott hazai környezetben, és a kapus John Gibson karrierje huszadik hibátlan teljesítményével 1–0-ra nyert a Minnesota Wild ellen. A vendégek egyelőre szenvednek az idényben az emberelőnyök kihasználásával, eddig 16 alkalommal kerültek létszámfölénybe, de még egy gólt sem szereztek így.

 

NHL, EREDMÉNYEK
Philadelphia Flyers–Buffalo Sabres 1–6
Vegas Golden Knights–Arizona Coyotes 4–2
Calgary Flames–Vancouver Canucks 5–2
Edmonton Oilers–Montreal Canadiens 1–3
St. Louis Blues–San Jose Sharks 5–4
Nashville Predators–Carolina Hurricanes 2–4
Toronto Maple Leafs–Winnipeg Jets 3–1
Anaheim Ducks–Minnesota Wild 1–0
New York Islanders–Boston Bruins1–0
Detroit Red Wings–Columbus Blue Jackets 2–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik