NFL: hiába a Buccaneers huszáros hajrája, nyerni tudott Tampában a Ravens

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.22. 08:42
Lamar Jackson bombaformában játszott (Fotó: Getty Images)
A Baltimore Ravens 41–31-re nyert a Tampa Bay Buccaneers vendégeként, míg az Arizona Cardinals otthon gyűrte le a Los Angeles Chargerst a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) magyar idő szerint kedd hajnali játéknapján.

A Baltimore Ravens Lamar Jackson vezérletével tudott nyerni Tampában. A Buccaneers 10–0-ra vezetett az első játékrészt követően, de ezt követően beindult a Ravens támadógépezete: Jackson öt passzából (beleértve egy látványos, 49 yardos dobást is) is touchdown született, s mivel a második és a harmadik negyedben remekül dolgozott a vendégek védelme is, 34–10-es Ravens-vezetésről következett a végjáték. A Buccaneer óriásit hajrázva 21 pontot szorgoskodott össze az utolsó negyedben, de tetemes hátrányát nem tudta ledolgozni, így a baltimore-i csapat ünnepelhetett a mérkőzés végén.

Szoros küzdelmet hozott a Cardinals és a Chargers mérkőzése. A második negyed végén (az első negyedben nem szereztek pontot a felek) egy ponttal az arizonaiak, míg a harmadik játékrész után két ponttal a meccsen csak mezőnygólokat szerző kaliforniaiak vezettek. Az utolsó negyedben felpörögtek az események, Kyler Murray irányítóként futott TD-t, majd Ryland beverte az extra pontot is, de a vendégek két újabb mezőnygóllal fordítani tudtak. Már sokan elkönyvelték a Chargers győzelmét, amikor a Cardinals rúgója, Chad Ryland egy másodperccel a lefújás előtt szerzett egy mezőnygólt, bebiztosítva csapata sikerét. 

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
7. FORDULÓ
Tampa Bay Buccaneers–Baltimore Ravens 31–41
Arizona Cardinals–Los Angeles Chargers 17–15

KORÁBBAN
Los Angeles Rams–Las Vegas Raiders 20–15
Washington Commanders–Carolina Panthers 40–7
San Francisco 49ers–Kansas City Chiefs 18–28
Pittsburgh Steelers–New York Jets 37–15
Jacksonville Jaguars–New England Patriots 32–16 
Atlanta Falcons–Seattle Seahawks 14–34
Buffalo Bills–Tennessee Titans 34–10
Cleveland Browns–Cincinnati Bengals 14–21
Green Bay Packers–Houston Texans 24–22
Indianapolis Colts–Miami Dolphins 16–10
Minnesota Vikings–Detorit Lions 29–31
New York Giants–Philadelphia Eagles 3–28

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik