LaBarbera kifogott a ligaelső Vancouveren

Vágólapra másolva!
2011.03.19. 11:38
null
Jason LaBarbera (jobbra) volt az úr a Phoenix kapuja előtt (Fotó: Action Images)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 152. játéknapján (NHL) a ligaelső Vancouver hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Phoenixtől. A Washington könnyedén nyert a New Jersey Devils otthonában. A két New York-i alakulat közül az Islanders hosszabbításban kikapott a Carolinától, a Rangers viszont kilencgólos meccsen legyőzte a Montrealt.

Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 152. játéknapján az otthon játszó, ligaelső Vancouver sokkal többet lőtt kapura, mint a Phoenix (47–28), a meccs végén mégis a vendégek örülhettek, ugyanis kapusuk, Jason LaBarbera 47 lövésből 46-ot hárítani tudott, ennek köszönhetően 3–1-re győztek. A Coyotes sorozatban ötödször nyert.

A Washington mindegyik harmadban egy gólt lőtt a New Jersey-nek, és mivel Michal Neuvirth a kapujára tartó mind a harminc lövést védte, így a Capitals 3–0-ra győzött. Mike Knuble két gólt és egy asszisztot, Alekszandr Ovecskin két gólpasszt jegyzett.

A Carolina Joni Pikänen hosszabbításban szerzett góljával verte meg az Islanderst, míg a másik New York-i alakulat, a Rangers már az első harmadban öt gólt ütött a Montrealnak, végül 6–3-ra győzött.

NHL
ALAPSZAKASZ, 152. JÁTÉKNAP
Vancouver Canucks–Phoenix Coyotes 1–3
Carolina Hurricanes–New York Islanders 3–2 – h. u.
New Jersey Devils–Washington Capitals 0–3
New York Rangers–Montreal Canadiens 6–3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik