Keane-t kedvenc csapata vinné

Vágólapra másolva!
2005.11.23. 17:48
Címkék
Felvette a kapcsolatot a skót Celtic Glasgow labdarúgócsapata Roy Keane-nel, a Manchester Unitedtól a múlt héten kiakolbólított középpályással.
Roy Keane-nek van egy bő hónapja a jövőjén töprengeni
Roy Keane-nek van egy bő hónapja a jövőjén töprengeni
Roy Keane-nek van egy bő hónapja a jövőjén töprengeni
Roy Keane-nek van egy bő hónapja a jövőjén töprengeni

A 34 esztendős játékos kimondva-kimondatlanul azután vált kegyvesztetté a Vörös Ördögöknél, hogy egy tévéinterjúban élesen kritizálta játékostársai hozzáállását.

Mióta Keane-nel szerződést bontott a United, gyakorlatilag a teljes angol élvonal (elsősorban a West Brom, a Portsmouth, a Manchester City és a Wigan) jelezte, szívesen látnák a rutinos labdarúgót, aki azonban eddig nem nyilatkozott arról, hol folytatná.

A kérők között szerepel a skót első osztály egyik élcsapata, a Celtic Glasgow is.

A korábban az ír válogatottat csapatkapitányként is szolgáló Keane egyszer azt mondta, szívesen fejezné be karrierjét a zöld-fehéreknél, már csak azért is, mert a középpályás gyerekkora óta nagy rajongója a gárdának.

A nagy egymásra találásnak azonban akadálya lehet, hogy a hírek szerint Keane 90 ezer fontot keresett Manchesterben, ez a követelés pedig kissé soknak bizonyulhat a skótok számára.

"Ennyit nem tudunk fizetni" – közölte Brian Quinn, a klub elnöke is. "Hallottam róla, mit mondott Mr. Quinn, de majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok" - mondta azonban sejtelmesen Michael Kennedy, a játékos ügynöke, amikor szembesítették ezzel a nyilatkozattal.

Keane-nek nem kell elkapkodnia a döntés, az átigazolási szabályok szerint ugyanis legkorábban január 1-én csatlakozhat majd új csapatához – bármelyik is legyen az.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik