Lehet, hogy a duzzadó keret miatt néhány játékos elhagyja az MU-t

Vágólapra másolva!
2007.07.10. 10:08
Sir Alex Ferguson senkitől sem akar megválni, de elképzelhetőnek tartja, hogy a nyáron érkezett labdarúgók miatt néhány játékos elhagyja a Manchester Unitedet. Angol médiaértesülés szerint Gabriel Heinze, Kieran Richardson, Mikael Silvestre, Alan Smith és Louis Saha távozása valószínűsíthető.
A sikerek ára a folyamatos keretváltozás
A sikerek ára a folyamatos keretváltozás
A sikerek ára a folyamatos keretváltozás
A sikerek ára a folyamatos keretváltozás

A „vörös ördögök” a nyáron már megszerezték Andersont, Owen Hargreavest, Nanit és végleg szerződtették Tomasz Kuszczakot. Annak is nagy a valószínűsége, hogy a legutóbbi szezonban a West Ham Unitedet erősítő Carlos Tevez is az Old Traffordra kerül.

„Senkinek a távozását sem várom, de lehet, hogy mégis lesznek olyanok, akik új csapathoz kerülnek. Ennek egyszerű az oka, a jelenlegi létszám” – mondta Ferguson a hivatalos klubhonlapnak, a www.manutd.com-nak.

A tréner szerint nem meglepő, ha egy-két (?) játékos elhagyja az MU-t, hogy rendszeres lehetőséghez jusson egy másik együttesnél.

„Ma már mindenkinek tisztában kell azzal lennie, hogy a nagy sikerekhez erős keretre van szükség. Valószínű, hogy lesznek olyanok, akik felmérik a helyzetet és azt látják, hogy nálunk nem juthatnak elegendő lehetőséghez. Jelenleg azonban még senkinek a sorsáról sem döntöttünk” – jegyezte meg a szakember.

A sikeredző hozzátette: a következő szezonban szinte bizonyosan nem lesz olyan manchesteri futballista, aki minden mérkőzésen szóhoz jut.

„Remélem, hogy játékosaim megértik ezt, és mindent megtesznek azért, hogy sikereket érjenek el.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik