Ferguson számított arra, hogy Ronaldót újra hírbe hozzák a Reallal

Vágólapra másolva!
2008.01.05. 13:24
A Manchester United labdarúgócsapatát irányító Sir Alex Fergusont nem lepte meg, hogy Cristiano Ronaldót az elmúlt napokban ismét hírbe hozták a Real Madriddal. A skót tréner a “vörös ördögök” hivatalos honlapján egyébként kizártnak tartotta a portugál szélső távozását. A Daily Express szerint még 100 millió eurós ajánlatot is elutasíthat az angol klub.
Cristiano Ronaldo a vezetőedző egyik kedvencének számít
Cristiano Ronaldo a vezetőedző egyik kedvencének számít
Cristiano Ronaldo a vezetőedző egyik kedvencének számít
Cristiano Ronaldo a vezetőedző egyik kedvencének számít

“Már számítottam erre, lassan már minden év elején ez történik” – jegyezte meg Ferguson.

A spanyol sajtó szerint a királyi klub hatalmas összeget áldozna a 22 éves játékosért, akit 2012-ig köt szerződés a Manchester Unitedhez. Igaz, nemrég Cristiano Ronaldo azt mondta, valamikor a spanyol bajnokságot is ki szeretné próbálni, konkrét időpontról azonban nem beszélt.

“Az újságok azt állították, hogy David Gill (az MU főigazgatója) már tárgyalt a Real Madriddal. Ez egyértelműen hazugság. Mi sohasem beszéltünk erről a spanyolokkal. A sztori egyértelműen az ügynökökről és az álmokról szól” – szögezte le határozottan Sir Alex Ferguson.

Érdekesség, hogy az elmúlt években három Manchester United-játékos is Madridba szerződött: David Beckham 2003-ban, Ruud van Nistelrooy 2006-ban, míg Gabriel Heinze 2007-ben járta végig ezt az utat. Valamennyien azután távoztak az Old Traffordról, hogy kiestek a skót tréner kegyeiből, de Cristiano Ronaldo esetében erről nem igazán lehet szó, hiszen régóta kulcsembernek számít. Nem véletlen, hogy Ferguson ragaszkodik a személyéhez.

“Kártékony a klubcseréről szóló találgatás, természetesen nonszensznek tartom és tagadom. Persze, ki az, akit nem érdekelne Ronaldo? Mi is azért vettük meg, mert szükségünk volt rá” – zárta a portugál szélsőt érinő nyilatkozatát az MU mestere.

A sajtó egyébként szombatra is tartogatott új híreket: a Daily Express szerint az MU azt „közölte”, még akkor sem lenne biztos a megegyezés, ha a Real Madrid 100 millió eurót ajánlana…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik