Úgy tűnik, vége a szappanoperának: Ronaldo marad Manchesterben

Vágólapra másolva!
2008.07.18. 17:18
A Dél-Afrikában túrázó Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson sajtótájékoztató keretében számolt be arról, hogy találkozott és beszélt Cristiano Ronaldóval, és a játékos nem hagyja el az Old Traffordot. A hónapok óta húzódó Ronaldo-saga tehát véget ért. Azonban az előzményeket ismerve inkább legyünk óvatosak, és mondjuk azt: jelenleg úgy tűnik, hogy véget ért.
Alex Ferguson és Cristiano Ronaldo között újra szent a béke
Fotó: Action Images
Alex Ferguson és Cristiano Ronaldo között újra szent a béke
Alex Ferguson és Cristiano Ronaldo között újra szent a béke
Fotó: Action Images
Alex Ferguson és Cristiano Ronaldo között újra szent a béke
A Manchester United hivatalos honlapja beszámol arról, hogy a sérülése után lábadozó Ronaldo és az angol bajnok Manchester United menedzsere, Alex Ferguson a múlt héten találkozott Portugáliában, és a mester elmondása szerint rendben mentek a dolgok.

„A beszélgetés jól zajlott, egyeztettük az álláspontokat. Azt biztosan mondhatom, hogy Ronaldo a következő idényben is a Manchester United játékosa lesz” – nyilatkozta Ferguson.

Az MU háza táján remélik, hogy Ferguson bejelentése végre véget vet a játékos jövőjével kapcsolatos, a sajtót hónapok óta elárasztó találgatásoknak.

A skót menedzser azt is elárulta, hogy korábban sem tartott attól, hogy Ronaldo a Madridban folytatná pályafutását. „Nem aggódtam túlságosan, mert a játékosnak élő szerződése van a klubbal, és így jogilag nagyon kedvező volt a helyzetünk” – mondta a szakember, aki a véget ért szezonban a Premier League mellett a Bajnokok Ligáját is megnyerte csapatával.

Ferguson azt is elmondta, hogy nem fogják siettetni az operáció után gyógyuló szélső visszatérését: „Ha az orvosok azt mondják, három hónapra van szüksége a gyógyuláshoz, akkor egy nappal előbb sem fogjuk pályára küldeni. Nem kockáztatunk, mindig az a célunk, hogy az adott játékos száz százalékosan felépüljön.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik