Anglia: Beckham szerint nincs különlegesebb bajnokság a PL-nél

Vágólapra másolva!
2013.01.17. 10:54
David Beckham, 115-szörös angol válogatott labdarúgó elmondta, pályafutása során rengeteg helyen megfordult, ám úgy gondolja, a Premier League-nél nincs különlegesebb bajnokság a világon.

A 37 esztendős, jelenleg szabadon igazolható Beckham szerint címeres mezben pályára lépni a Wembleyben mindennél nagyobb megtiszteltetés egy angol labdarúgó számára.

„Volt szerencsém a nagy futballnemzetek legnagyobb klubcsapataiban játszani. Amikor Spanyolországban, Olaszországban vagy Amerikában játszottam, akkor döbbentem rá, hogy a Premier League és az angol labdarúgás mennyire fontos. Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy milyen érzés volt a PL-ben, a Manchester Unitedben és a Wembley-ben játszani” – mondta Beckham.

„Amikor arról beszélünk, hogy egy angol labdarúgó a telt házas Wembleyben lép pályára az angol válogatott mezében, akkor az az adott játékos pályafutásának legbüszkébb pillanatai közé tartozik. Nagyon sok dolgot elértem a karrierem során, játszottam a Manchester Unitedben, a Real Madridban, a Milanban, a Los Angeles Galaxyben, de nem volt annál megtisztelőbb pillanat, amikor az angol válogatott szerelését ölthettem magamra” – fejtette ki Beckham.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik