Man. City: Iker Casillas oldhatja meg a kapusgondokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.26. 13:01
Manuel Pellegrini Iker Casillas szerződtetésével oldaná meg a Manchester City kapusgondjait – véli a madridi As sportnapilap.

Az évek óta kezdő Joe Hart – akit az előző idényben már Roberto Mancini is többször bírált – kiszorult a Manchester Cityből, hetek óta a román Costel Pantilimon véd, Hart 12 meccsen 15 gólt kapott, Pantilimon hat találkozón hármat. A chilei menedzser állítólag ennek ellenére sem találja középtávon jó megoldásnak a románt, ezért világklasszis kapust szerződtetne.

Az As szerint a Real Madridot a 2009–2010-es idényben irányító Pellegrini szeretné megszerezni a spanyol csapatban ebben a szezonban csak a Bajnokok Ligájában védő Casillast, aki épp a BL-ben bizonyítja, hogy még mindig világklasszis, és a spanyol Álvaro Negredo, Jesús Navas, Javi García, David Silva négyes mellett biztosan hamar beilleszkedne.

A lap szerint januárban még azért nem jöhet szóba a váltás, mert Casillas még bízik benne, hogy tavasszal visszaküzdi magát a csapatba, és a bajnokikon is ő véd majd – ebben az esetben viszont a nyáron miért hagyná el a Realt?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik