Chelsea: Mourinho ismét leszögezte, kell egy csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.09. 16:05
Csatárra van szüksége az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapatának – mondta pénteki sajtótájékoztatóján José Mourinho, a londoni együttes menedzsere.

„A csatárposztról már nagyon régóta beszélünk. A télen a sajtó folyton azt feszegette, hogy miért nem igazolunk egy támadót. Már akkor is hangsúlyoztam, hogy hosszú távú megoldást keresünk, dolgozunk rajta – fogalmazott José Mourinho. – Teljesen normális, hogy csatárt igazolunk. Jó játékosaink vannak, jó támadóink, de így fejlődik a csapat. Mindenki erősíteni akar a nyáron, mi különösen csatárposzton."José Mourinho. – Teljesen normális, hogy csatárt igazolunk. Jó játékosaink vannak, jó támadóink, de így fejlődik a csapat. Mindenki erősíteni akar a nyáron, mi különösen csatárposzton."

A Chelsea három csatára (Samuel Eto'o, Fernando Torres, Demba Ba) a szezonban összesen 18 bajnoki gólt szerzett, Mourinho pedig olykor élesen kritizálta őket.

A Chelsea első számú nyári kiszemeltje Diego Costa: az Atlético Madrid gólgépe a hírek szerint 35 millió fontért érkezhet a Stamford Bridge-re. A kiszemeltek között emlegetik továbbá Edinson Cavanit, Jackson Martínezt és Radamel Falcaót is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik