Chelsea: Torres nagyon közel, hogy visszatérjen az Atléticóba

Vágólapra másolva!
2014.07.21. 12:41
Sajtóhírek szerint Fernando Torres, az angol élvonalbeli Chelsea spanyol labdarúgója nagyon közel áll ahhoz, hogy visszatérjen az Atlético Madridhoz.

Az Atlético Madrid és a Chelsea több napon át Londonban tárgyalt Fernando Torres átigazolásáról – írja az eurosport.yahoo.com spanyol forrásaira hivatkozva.

Úgy tudni, a Chelsea hajlandó lenne elengedni a világ- és Európa-bajnok csatárt, cserébe mintegy 16 millió eurót kér, ám ezt az összeget az Atlético Madrid (Torres nevelőegyesülete) sokallja. Emlékezhetünk, a most 30 esztendős Torres 2011-ben 50 millió fontért szerződött a Chelsea-hez a Liverpooltól.

Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético ügyvezető igazgatója az előző hétvégét Londonban töltötte, s Torresről tárgyalt a Chelsea-vel. Az Eurosport szerint a szakember hétfőn visszatért Madridba, s onnan folytatják a tárgyalásokat a Chelsea-vel.

Mint ismert, Fernando Torres az Atlético Madridban kezdte profi pályafutását, 244 tétmeccsen 91 gólt ért el a „matracosok” mezében, mielőtt a Liverpoolhoz igazolt 2007-ben.

Érdekesség, a Chelsea ezen a nyáron két játékost szerződtetett már az Atlético Madridtól: Diego Costáért és Filipe Luisért mintegy 60 millió eurót fizettek José Mourinhóék. Most fordulhat a kocka, s egy Chelsea-játékos kerülhet a madridiakhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik