PL: a Swansea már négymillió fontot is adna Besicért - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.08. 07:18
null
Besic a vb-n minimum megduplázta, de inkább megtriplázta az értékét (Fotó: Reuters)
A Daily Mail című lap szerint az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Swansea együttese négymillió fontot is adna a Ferencváros védőjéért, Muhamed Besicért.

 

A Swansea érdeklődése nem újdonság, a múlt héten a Guardian hárommillió fontot írt Besiccsel kapcsolatban.

A bosnyák válogatottal a világbajnokságot megjáró futballista iránt a walesiek mellett érdeklődik a Sevilla, a Valencia, a Celta Vigo, az Everton és a West Ham is.

Orosz Pál, a Ferencváros Zrt. vezérigazgatója korábban úgy nyilatkozott, hogy Besicet 2-3 millió euró alatt biztosan nem engedik el.

A spanyol sajtó eközben Besic-ügyben arról számolt be, hogy a Celta Vigónál még mindig képben van a bosnyák futballista. A vigóiak már csak egy poszton szeretnének erősíteni, méghozzá védekező középpályást keresnek, a kiszemeltjük pedig már egy ideje a Ferencváros légiósa. A spanyolok viszont sokallják a Fradi által kért kétmillió eurót – amely ugye lehet simán három is, ahogy arra Orosz Pál tett utalást –, ebből próbálnak alkudni, de legalábbis türelmesen kivárnak, nem szállnak be a licitálásba. Azért az elképzelésük nem teljesen légből kapott – az angol ajánlat ellenére sem –, ezt bizonyítandó, hogy a siareiros.com úgy tudja: Besic menedzsere a hétvégén Spanyolországban tárgyalt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik