Liverpool: Ez itt nem a Mario Balotelli Show - Rodgers

Vágólapra másolva!
2014.08.29. 20:22
null
Mario Balotelli a Liverpool edzésén (Fotó: liverpoolfc.com)
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere pénteken arról beszélt: a napokban igazolt Mario Balotelli nagyszerű futballista, de csapatának rajta kívül is vannak klasszisai, így a jövőben sem lesznek „egyemberes csapat" – továbbra is a jó közösségben rejlik az erejük.

 

„Ez itt nem a Mario Balotelli Show – fogalmazott Brendan Rodgers. – Jó játékos, tehetséges játékos, de elég sokat kell majd itt dolgoznia. Több klasszis labdarúgónk van, és ami azt illeti, a Liverpoolban mindig is a közösség számított a csapat sztárjának."

Rodgers hozzátette: örül, hogy a 24 éves támadó személyében sokoldalú játékossal gazdagodott – tud párban játszani Daniel Sturridge-dzsel, eredményes egyedüli ékként és adott esetben a szélen sem jön zavarba.

„Marióval egyelőre minden rendben. Elég jól beilleszkedett, az edzéseken fantasztikusan mozog. Jó srác, amit eddig elvégzett, elismerést érdemel – folytatta a szakvezető. – Nem lesz nagyobb nyomás rajta, mint a csapat bármely tagján. Egy közülünk, bár kétség sem férhet hozzá, hogy csodálatos futballistaképességekkel megáldott klasszis."

A menedzser nem garantálja, hogy Balotelli kezdő lesz a Tottenham elleni vasárnapi bajnokin – a Southamptonból igazolt és a sérüléséből felépülő Adam Lallana debütálását azonban biztosra ígéri.

S hogy mit hozhatnak az átigazolási időszak utolsó pillanatai? Rodgers jóslata szerint Liverpoolban több lesz a távozó, mint az érkező – a sajtó szerint Daniel Agger és Lucas Leiva távozása szinte biztosra vehető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik