Liverpool: Balotelli még nem világklasszis - Brendan Rodgers

Vágólapra másolva!
2014.09.26. 11:56
Brendan Rodgers, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere szerint Mario Balotelli még nem világklasszis futballista, de van rá esély, hogy az legyen.

A nyáron Luis Suárez távozott a Barcelonához, ezt követően szerződtette a Liverpool Balotellit. Rodgers szerint az olasz támadónak az uruguayi példáját kell követnie, aki a „vörösök” mezében rengeteget fejlődött.

„Suárez felépítette magát. Nem volt világklasszis, amikor idejött, de mire távozott a Barcelonához, már azzá vált – mondta Rodgers. – Azért sikerülhetett ez neki, mert folyamatosan magas szinten tudott futballozni, egyfolytában gólokat szerzett.”

„A világklasszis szint azt jelenti, hogy állandóan magas nívón teljesítesz. Mario még nem tart itt, de van rá lehetősége, hogy egy nap elmondhassa ezt magáról. Balotellit nem lehet összehasonlítani Suárezzel, mert más stílusú futballista. Huszonnégy évesen már sok tapasztalata van, de folyamatosan gólokat kell szereznie és magas szinten játszania ahhoz, hogy tudása kiemelkedő legyen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik