Arsenal: Özil döntött, a Bayernhez akar menni - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.13. 08:41
null
Özil a Bayernben akarja folytatni? (Fotó: Reuters)
Mesut Özil döntött, az Arsenal labdarúgócsapatának német középpályása a téli átigazolási időszakban el akarja hagyni Angliát, és nagy valószínűséggel a Bayern Münchenbe szerződik – legalábbis ezt írja az angol sajtó.

Egybehangzó angol sajtóhírek – elsőként a Daily Mail – szerint Mesut Özilnek elege lett Angliából. A korábban a Real Madridban, a Schalkéban és a Werder Bremenben is megforduló középpályás a télen mindenképpen távozni szeretne, mivel továbbra sem tudott beilleszkedni az Arsenalnál, és vissza akar térni hazájába.

A német középpályás nincs könnyű helyzetben. Özil október elején szenvedett térdsérülést, amely miatt idén már biztosan nem léphet pályára.

Az angolok szerint így könnyen megeshet, hogy az „ágyúsok" játékosa Arsenal-mezben már nem is játszik többet, ugyanis a téli átigazolási időszak kezdetén már egy 38 millió eurós ajánlattal kopogtathat a londoniak ajtaján a Bayern München, amelyet Özil reményei szerint el is fogad jelenlegi csapata.

A német a 2013–2014-es szezonban 26 bajnokin öt gólig és tíz asszisztig jutott a Premier League-ben, piaci értéke 45 millió euró körül mozog a transfermarkt.de szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik