PL: Y. Touré ajándékkal lepte meg a labdával eltalált kislányt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.09. 13:42
Yaya Touré aláírt mezével kárpótolta a Queens Park Rangers–Manchester City mérkőzésen a labdával elementáris erővel fejbe lőtt kislányt.

A vendégek középpályásának egyik lövése célt tévesztett, a labda a kapu mögötti szektorban elhelyezkedő szurkolók közé csapódott, és fejbe találta az ötéves kislányt, Chloe Powert.

A találkozó után az elefántcsontparti válogatott játékos – amint értesült a történtekről – a tettek mezejére lépett, és kárpótlásul a saját, aláírt mezét ajándékozta a kislánynak. Touré a Twitteren számolt be arról, hogy nagyon aggódott Chloéért, akivel telefonon is beszélt, és rendkívül megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy a kislány jól van. fejbe találta az ötéves kislányt, Chloe Powert.

A találkozó után az elefántcsontparti válogatott játékos – amint értesült a történtekről – a tettek mezejére lépett, és kárpótlásul a saját, aláírt mezét ajándékozta a kislánynak. Touré a Twitteren számolt be arról, hogy nagyon aggódott Chloéért, akivel telefonon is beszélt, és rendkívül megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy a kislány jól van.

A londoni klub a City középpályásához hasonlóan szintén meglepte a fiatal „károsultat” a csapat tagjai által szignózott mezzel.

Az ötéves kislányt Yaya Touré és a QPR is megajándékozta egy aláírt mezzel (Forrás: Twitter)
Az ötéves kislányt Yaya Touré és a QPR is megajándékozta egy aláírt mezzel (Forrás: Twitter)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik