Arsenal: Szczesny elvesztette a bizalmat, Cech jöhet a nyáron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 11:54
null
Cech ebben a szezonban csak elvétve kap lehetőséget Courtois mellett (Fotó: Action Images)
José Mourinho, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere azt szeretné, hogy Petr Cech a nyárig maradjon a londoni „kékeknél”, akkor azonban elengedi kapusát. Érdeklődőkben nincs hiány, az Arsenal az első számú kérő, de a Liverpool és a Roma is vinné a csehet.

Miután Mark Schwarzer, a Chelsea harmadik számú kapusa a Leicester Cityhez szerződött, Mourinho nem szeretné, hogy Cech is távozzon a télen, ám a telegraph.co.uk értesülései szerint a nyáron zöld utat ad neki a váltásra. A 32 éves labdarúgó – aki Thibaut Courtois mögött a kispadra szorult – szerződése 2016-ig érvényes.

A cseh kapust több csapat is szívesen látná soraiban. Az első számú kérő az Arsenal, amelynél Wojciech Szczesny elvesztette Arsene Wenger menedzser bizalmát, miután nemcsak a pályán nyújtott teljesítményével van gond, hanem az azon kívülivel is: a lengyel a Southamptontól elszenvedett bajnoki vereséget követően az öltözőben dohányzott.

Problémás kapusokból máshol sincs hiány: a Liverpool is küzd azzal, hogy Simon Mignolet nincs formában, így természetesen a „vörösök” is szívesen átigazolnák Cechet, akinek más országból ugyancsak van kérője, méghozzá Olaszországból, azon belül az AS Roma.

Az országváltás jobban tetszene Mourinhónak, aki nem szívesen adná el kapusát egy helyi riválisnak, de a Telegraph azt írja, a Chelsea-nél megbecsülik annyira Cech eddigi munkáját, hogy ha azt kéri, engedjék el az Arsenalba, a vezetők rábólintanak a klubváltásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik