Arsenal: nem számítanak Beckham fiára, visszavonulhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.24. 11:04
null
Brooklyn Beckhamre (ülő sor, jobbról a harmadik) nem számítanak az Arsenalnál (Fotó: Instagram)
David Beckham legnagyobb fiát, a 15 éves Brooklynt a szezon befejeztével nem marasztalják az Arsenal akadémiáján, és könnyen lehet, hogy a fiatal játékos a sportágnak is hátat fordít.

A korábbi MU-ikon legnagyobb fia abban reménykedett, hogy újabb két évig tartó lehetőséget kap az Arsenal akadémiáján, de a brit sajtóban most az jelent meg, nem tartják meg a Hale Enden a következő szezonra.

Annak fényében is meglepetés lehet a mostani fejlemény, hogy ebben a hónapban hívták fel Brooklynt az U18-as csapathoz. Bár a fiú viszonylag későn csatlakozott az akadémiához, mindent megtett a felzárkózásért. A döntés ellenére az Arsenal utánpótlásedzői tehetségesnek tartják, de úgy érzik, a jobb oldali középpályás posztján vannak, akik előrébb tartanak nála. De ettől még más klubnál eljuthat a profi szintig.

Már ha folytatja, mert a Metro szerint az is elképzelhető, hogy felhagy a labdarúgással. Mint ismert, David Beckham másik két fia, Romeo és Cruz is az Arsenal akadémiáján pallérozódik, különösen utóbbit tartják tehetségnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik