PL: Sohasem akartam sérülést okozni másnak - D. Costa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.01. 11:20
null
Diego Costa állítja, senkinek sem akart még sérülést okozni pályafutása során (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Premier League) vezető Chelsea csatárával, Diego Costával a Daily Mail készített hosszabb lélegzetvételű interjút, amelyben a spanyol válogatott játékos beszélt az eltiltással büntetett taposásáról is.

„Amikor kedden hazaértem, nyugodtan aludtam annak tudatában, hogy semmi rosszat nem tettem, nem akartam bántani az ellenfelemet. Ha megnézzük a videót, ez tisztán kiderül, viszont eltiltottak érte, ezt pedig elfogadom és tiszteletben tartom” – mesélt Diego Costa a Emre Can-esetről.

„Nem mondom azt, hogy angyal vagyok, mert ez nem igaz. Nekem ilyen a stílusom, versenyző alkat vagyok, és a jövőben sem fogok ezen változtatni, mert ezt kell tennem a klubért, a szurkolókért és a csapat alkalmazottaiért. A pályán kívül teljesen máshogy viselkedem. Nézzék meg, hány sérülést okoztam eddigi karrierem során. Egyet sem. Szándékosan sohasem akartam sérülést okozni más játékosnak. Igen, sok balhéban benne voltam, a spanyol bajnokságban talán többször is, mint itt Angliában, de nekem ilyen a játékom” – magyarázta Costa, miért forr körülötte mindig a levegő.

Can vs. Costa (Forrás: Sky Sports)
Can vs. Costa (Forrás: Sky Sports)

„A meccs után kezet fogok a védőkkel. Befejeztük a munkánkat, én is, ők is. Mindannyian csapattársak vagyunk, én így látom a futballt, ezért játszom úgy, ahogy. Éppen emiatt nem is akarok ezen változtatni, hiszen a futball kontakt sport” – zárta mondandóját a korábbi Atlético-csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik