Arsenal: szexvideót készítettek a haverok - Sánchez exe kitálalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.09. 21:45
null
Valentina Rothot megviselte a kapcsolata Alexis Sánchezzel (Fotó: Instagram)
Korábbi barátnője, Valentina Roth elmondása szerint azért szakított az Arsenal labdarúgójával, Alexis Sánchezzel, mert hagyta, hogy filmre vegyék az együttlétüket.

 

„Meztelen voltam és Alexisszel szeretkeztünk, amikor zajt halottam a szekrényből. Megkérdeztem tőle, hogy hallja-e a hangokat, de ő eltakarta a fülemet. De én továbbra is hallottam a hangokat, ezért felugrottam és kinyitottam a szekrényt. Megdöbbenésemre Alexis két barátját találtam mobiltelefonnal a kezükben. Ezek után felajánlotta, hogy hazavisz, de nemet mondtam. Azóta nem beszéltünk” – elevenítette fel a történteket a 24 éves táncos, korábbi tornász egy chilei televíziócsatornának.

Roth és Sánchez Chilében ismerkedett meg egymással, a pletykalapok szerint egy házibulin jöttek össze. A pár 2010 áprilisában jött össze, a kapcsolat 2011 októberében ért gyors véget.

A The Sun információi szerint Sánchez tudta, hogy barátai filmre veszik, és Roth azóta nem tudta ezt megbocsátani a 26 éves chilei szélsőnek.

„Talán Alexis úgy hiszi, hogy vicces volt filmre venni az együttlétünket, de lefogadom, dühös lenne, ha ezt az anyukájával vagy a húgával művelték volna – dohogott az eset miatt Roth. – Teljesen lesújtottak a történések. Sánchez éretlen és hétköznapi volt.”

Sánchezt 2014 nyarán 35 millió fontért vette meg az Arsenal a Barcelonától. A szezonban 38 tétmérkőzésen 19 gólt szerzett és tíz gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik