MU: a manchesteri klublegenda csúnyán odapörkölt Gerrardnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.13. 19:19
A Manchester United korábbi középpályása, Roy Keane elmondta, cseppet sem bánja, hogy annak idején nem szerződtették Steven Gerrardot, az MU ugyanis trófeákért szeretne harcolni. Az ír válogatott és az Aston Villa volt másodedzője Paul Pogbáról, valamint a „vörös ördögök” nyári erősítési terveiről is szót ejtett.

A 43 éves Keane 1993 és 2005 között hét bajnoki címet, négy-négy FA-kupát és angol Szuperkupát, valamint Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot nyert a Manchester Uniteddel, melynek tanácsokat adott a nyári átigazolási időszakra vonatkozóan.

„A csapatnak középhátvédre, középpályásra és Seamus Coleman személyében jobbhátvédre van szüksége, továbbá szerződtetnie kellene Paul Pogbát, aki uralja a középpályát és kiváló fizikai adottságai vannak. Ismeri az angol bajnokságot, erős játékos és briliáns teljesítményt nyújt a Juventusban. Az emberek szerint a United nem tudja megvásárolni őt, de meg kellene próbálni” – mondta egy írországi jótékonysági rendezvényen Roy Keane, akiben nincs hiányérzet amiatt, hogy az ősi rivális Liverpool klasszisa, Steven Gerrard évekkel ezelőtt nem igazolt át a Manchester Unitedhez.

„Nem bánom, hogy nem szerződtettük, mi trófeákat akarunk nyerni” – szögezte le a korábbi kőkemény középpályás.

A szezon végén továbbálló Gerrard 1998 óta erősíti a Liverpoolt, melynek színeiben Bajnokok Ligáját, UEFA-kupát, európai Szuperkupát, FA-kupát, angol Ligakupát és angol Szuperkupát is nyert, de a bajnokságban nem sikerült a csúcsra érnie.

Keane hozzátette, David Gill vezérigazgató távozása éppen olyan érzékenyen érintette a Manchester Unitedet, mint Sir Alex Ferguson visszavonulása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik