PL: Van Persie már edz, de túl korán jön a derbi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.10. 21:19
A bokasérüléséből felépülő Robin van Persie, a Manchester United holland csatára ugyan a héten már edzett, ám vasárnap még biztosan nem lép pályára a városi rivális City elleni derbin az Old Traffordon, mert Louis van Gaal menedzser szerint nem megfelelő az állapota.

„Két napot edzett velünk, és már teljesen egészséges, de úgy vélem, még nem kész a játékra” – reagált Van Gaal a honfitárs játékát firtató kérdésre a pénteki sajtótájékoztatón.Van Gaal a honfitárs játékát firtató kérdésre a pénteki sajtótájékoztatón.

A „vörös ördögök” részéről Luke Shaw sérülés, Chris Smalling betegség, Jonny Evans eltiltás miatt nem léphet pályára, míg a fiatal Andreas Pereira a brazil U20-as válogatottal szerepel, ezért nem lesz még a keretben sem.

A Cityben a csapatkapitány Vincent Kompany játéka kérdéses húzódás miatt, Wilfried Bony boka- és térdsérülés miatt nem rúghat labdába, és Dedryck Boyata, valamint Sztevan Jovetics sem egészséges.

A két csapat 152. bajnoki derbije előtt a United a 3. Premier League táblázatán egy ponttal megelőzve a világoskékeket. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik