Arsenal: Cech védései 15 plusz pontot jelentenek – Terry

Vágólapra másolva!
2015.06.22. 15:59
Az Arsenal mintegy „15 bajnoki pontot is szerződtet” Peter Cechhel együtt, véli John Terry, az „ágyúsok” londoni riválisának csapatkapitánya, aki nagyon sajnálja, hogy a cseh kapus elhagyja a klubot.

„Senki sem örül neki, hogy Petr elhagyja a csapatot, de megértjük, hogy játéklehetőségre vágyik. Hiányozni fog, és biztos vagyok benne, hogy akárhová is szerződik,nagyon jól járnak vele – mondta Terry a 33 éves Cechről, aki 2004-ben a Rennes-től érkezett Londonba, s a Chelsea alapembere volt, mígnem a a legutóbbi szezonban a belga Thibaut Courtois kiszorította a kezdőből. – Rengeteg pletykát hallok arról, hogy az Arsenalba megy, és ha megszerzik, biztosan sokat javulnak. A védései tizenkét-tizenöt plusz pontot jelentenek majd a csapatuknak.”

A promóciós túrán Kínában járó Terry szerint az Arsenal mellett a két manchesteri klub, a City és a United jelenti majd a legnagyobb veszélyt a Premier League-ben címvédőként induló Chelsea-re.

Cech sajtóhírek szerint már megegyezett az Arsenallal – amely azért indult előnyből a többi kérőjével szemben, mert a kapus Londonban tartaná a családját –, de a két klub még nem állapodott meg arról, mennyibe kerül a tapasztalt légiós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik