PL: Én leszek a világ legboldogabb embere, ha... – Hazard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.06. 15:54
null
Eden Hazard lenne a világ legboldogabb embere, ha Christian Benteke a nyáron a Chelsea-hez igazolna (Fotó: Reuters)
Eden Hazard, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea labdarúgója arra buzdítja a londoni klub vezetőségét, hogy csenjék el a Liverpool orra elől honfitársát, Christian Bentekét, az Aston Villa csatárát.

„Ha Benteke a Chelsea-hez igazol, én leszek a világ legboldogabb embere. Kitűnő a kapcsolatunk, semmit sem szeretnék jobban annál, hogy együtt játszhassunk – idézi Hazard-t a goal.com. – Christian huszonöt éves, pontosan abban a korban van, mikor érdemi döntést kell hoznia a jövőjét illetően.”

„Félreértés ne essék, az Aston Villa nem kis klub, de Christian számos alkalommal kiváló teljesítményt nyújtott a birminghamieknél, olyan csapatnál is játszhatna, amely a Bajnokok Ligájában szerepel.”

Mint megírtuk, Benteke szerződése kivásárlási záradékot tartalmaz, ha valaki kifizeti a 32.5 millió fontra becsült összeget, viheti a belgát. Tim Sherwood, az Aston Villa menedzsere azonban marasztalná a támadót, szerinte ugyanis egy újabb kiváló szezonnal és egy erős Eb-szerepléssel a Real Madrid figyelmét is felkeltheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik