Liverpool: 32.5 millió fontért érkezhet újabb csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.17. 12:52
Egybehangzó sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool kivásárolja szerződéséből Christian Bentekét, az Aston Villa csatárát.

A Liverpool jelenleg Ausztráliában készül a következő idényre, ennek ellenére hamarosan bejelenthetik a 24 éves csatár érkezését. A Sky Sports és a BBC információi alapján az LFC 32.5 millió fontot (47 millió eurót) fizet majd Bentekéért, akit még két évig szerződés köt az Aston Villához.

A játékos és a klub közötti megállapodásnak már csak a formális része van hátra, továbbá az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon kell még átesnie a csatárnak.

Az előző szezonban 29 mérkőzésén 13 gólt szerzett a fiatal belga, ráadásul az előző idény utolsó 11 bajnokiján 11 találatot jegyzett, így többek között neki is köszönhető, hogy az Aston Villa megőrizte az első osztályú tagságát.

Benteke Brendan Rodgers hetedik nyári igazolása lehet Joe Gomez, Roberto Firmino, Danny Ings, James Milner, Nathaniel Clyne és Bogdán Ádám után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik