Liverpool: Bogdán Ádámnak összejött a rég várt pillanat

Vágólapra másolva!
2015.07.20. 08:15
Bogdán Ádám kiválóan érzi magát új csapata, a Liverpool ázsiai és ausztráliai túráján – erről vasárnap este a klubhonlap helyi szárnyának, az LFC Australiának beszélt a magyar labdarúgó. A kenguruk is szóba kerültek.

„Eddig minden fantasztikus. A sok szereplés miatt szinte minden percünk be van osztva, hatalmas körülöttünk a felhajtás, és be kell valljam, ehhez nem vagyok hozzászokva. Korábbi csapatom, a Bolton nyilvánvalóan sehol sem részesül ilyen fogadtatásban. Hihetetlen érzés több ezer, rendkívül barátságos ember előtt edzeni!” – fogalmazott a magyar kapus.

Bogdán Ádám és a kengurukölyök 
(Fotó: Bogdán Ádám Facebook)
Bogdán Ádám és a kengurukölyök (Fotó: Bogdán Ádám Facebook)

A bangkoki fogadtatást „őrületesnek”, az ausztráliait valamivel fesztelenebbnek nevező válogatott kapus a hétvégén némi szabadidőhöz jutott, és…

„Otthonról a családom és a barátaim folyamatosan azt kérdezgették, láttam-e már kengurukat, koalákat, és eddig nem tudtam nekik megnyugtató választ adni, hiszen alig hagytuk el a szállodát. De ma végre találkoztam néhánnyal, remélem, az otthoniakat sikerült boldoggá tenni a fotókkal.”

A magyar kapust természetesen megint megkérdezték arról, mivel lenne elégedett az első liverpooli idényében.

„Szerintem elég jó csapatunk van, az eddigi tapasztalataim alapján nagyon összetartó társaságot alkotunk, megalapozottak a reményeink, hogy jó helyen végezhetünk a bajnokságban – hangzott a válasz. – Ami a személyes ambíciókat illeti, elmondtam már, hogy szeretném célba venni a kezdőcsapatot, ami persze nagy kihívás, hiszen Simon (Mignolet) már két éve a gárdánál van, és fantasztikusan véd. Kimagasló kapus, és bár előttem az esély, én már szerencsésnek érzem magam azáltal is, hogy nap mint nap együtt készülhetek vele, és ezáltal lehetőségem nyílik fejlődni.”

A Liverpool magyar idő szerint hétfő délelőtt felkészülési mérkőzést játszik az ausztrál Adelaide Uniteddel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik