QPR: edzője elmondta, miért nem játszott Tőzsér Dániel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.21. 11:37
Chris Ramsey, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő QPR menedzsere elmondta, azért nem adott lehetőséget Tőzsér Dánielnek a hétvégén, mert még úgy érezte, két mérkőzés sok lenne a középpályásnak egy hét alatt.

A Blackburn elleni 2–2-es döntetlen alkalmával végig a pályán volt Tőzsér múlt hét szerdán, ám szombaton a kispadról nézte végig a Hull City elleni, 1–1-re végződő találkozót. Helyét Alejandro Faurlín vette át, akinek teljesítményével elégedett volt a menedzser.A Blackburn elleni 2–2-es döntetlen alkalmával végig a pályán volt Tőzsér múlt hét szerdán, ám szombaton a kispadról nézte végig a Hull City elleni, 1–1-re végződő találkozót. Helyét Alejandro Faurlín vette át, akinek teljesítményével elégedett volt a menedzser.

„Dániel nem játszott a felkészülési időszak alatt, ezért úgy gondoltam, egy hét alatt két mérkőzés sok lenne neki. Alejandro nagyszerűen futballozott” – mondta Ramsey.

Miután Tőzsér a nyáron távozott a Watfordtól (amelyhez a csődbe jutott Parmától került kölcsönbe), sokáig nem dőlt el a sorsa, végül csak augusztus végén írt alá a QPR-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik