MU: Ibra már tudja, hova megy, ha Griezmann jön?

Vágólapra másolva!
2017.02.04. 10:32
Ha Antoine Griezmann valóban a Manchester Unitedhez szerződik a nyáron, Zlatan Ibrahimovic valószínűleg visszatér Olaszországba – legalábbis ezt gondolja Mino Raiola, a svéd csatár olasz-holland ügynöke.

„Ibrahimovicmindig is imádta Nápolyt, az ott élők temperamentuma közel áll hozzá. Ezt nincs is értelme tagadni, a nápolyiakhoz hasonló családban nőtt fel” – mondta a korábban a Juventusban, az Interben és a Milanban is játszó Ibráról Raiola.„Ibrahimovicmindig is imádta Nápolyt, az ott élők temperamentuma közel áll hozzá. Ezt nincs is értelme tagadni, a nápolyiakhoz hasonló családban nőtt fel” – mondta a korábban a Juventusban, az Interben és a Milanban is játszó Ibráról Raiola.

„Tudja, mit jelent a szenvedély Nápolyban, és ez mindig is vonzotta. Aurelio De Laurentiis ismeri őt, Zlatan esetében pedig sohasem tudhatod, hogy mi történik legközelebb” – mondta a Nápolyhoz közeli Nocera Inferioréban született játékosügynök.

A Manchester United a nyáron 85 millió fontot is fizetne az Atlético Madridnak Griezmannért, és ha a francia érkezik, Ibra nem feltétlenül megy bele a szerződéshosszabbításba. Igaz, már Anthony Martial esetében is szóba került a váltás, Mourinho ugyanis kimondta, hogy elégedetlen az 50 millióért szerződtetett fiatallal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik