PL: Nem akarok az MU-ról beszélni, de mindig róluk kérdeznek – Jürgen Klopp

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.03. 16:56
null
Jürgen Klopp nem örül a riválisok sikereinek, de elismeri a szakmai munkájukat (Fotó: Getty Images)
Megtartotta a Manchester United elleni vasárnapi rangadót megelőző sajtótájékoztatóját Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) érdekelt Liverpool menedzsere. A német szakember kissé zokon vette, hogy a helyszínen tartózkodó újságírók többnyire a manchesteriek formájáról faggatták őt.

Azt ugye értitek, hogy nem akarok róluk beszélni, de mégis erről kérdeznek engem. Igen, tudom, hogy muszáj, de mégis – mondta Jürgen Klopp, majd kifejtette, miért mondta ezt.

Nagyon nehéz, szinte lehetetlen, hogy örülj, ha valami jó történik a Manchester Uniteddel, ha te vagy a Liverpool menedzsere. Itt vagyok már hét és fél éve, szóval nem drukkolok azért, hogy nyerjenek, vagy ilyesmi...De Rashford sikerének azért örülök” – nyilatkozta a német szakember.

Egyetértek azzal a felvetéssel, hogy mostanában minden összejön nekik. El tudom képzelni, mennyire frusztráló volt számukra, amikor az elmúlt években mi voltunk ebben a helyzetben és mindenki arról beszélt, hogy Klopp ezt csinálja, meg azt csinálja. Végső soron mindez rendben van, mivel megérdemlik a jelenlegi helyüket. Sok pontot szereztek és jó futballal rukkoltak ki, akárcsak a többi csapat. Az Arsenal például szárnyal és mindezt jó játékkal teszi, amit én nagyon tisztelek. Felhozhatnám a Manchester Cityt is, mivel ott is jó eredményekkel párosul a jó játék. Mi még nem vagyunk azon a szinten, de korábban ott voltunk és szeretnénk ismét eljutni oda. Ezzel együtt engem egy kicsit sem érdekel, mit csinál a többi együttes, azonban tisztelem az ott elvégzett munkát” – beszélt bővebben a „vörös ördögökről”, valamint a másik két bajnokaspiránsról Klopp.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik