A Chelsea csatára megígérte: a következő mesterhármasát ismét CR gólörömével ünnepli

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.09.19. 13:31
Nicolas Jackson tavaly novemberben, miután megszerezte a harmadik gólját a Tottenham ellen (Fotó: Getty images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea csatára, Nicolas Jackson még tavaly árulta el, hogy gyerekként mekkora rajongója volt Cristiano Ronaldónak, ám a közösségi oldalak a szerződéshosszabbítása után ismét felkapták a nyilatkozatát. A Mirror cikkéből idézünk!

„Amikor gyerek voltam, imádtam Cristiano Ronaldót. A neve ott volt a pólómon, amely mindig rajtam volt. Nem klasszikus mez volt, mivel azok drágák voltak. De volt egy mezem, amelyre tollal ráírtam a 7-est és Ronaldo nevétárulta el Nicolas Jackson.Természetesen úgy tettem, mintha ő lennék, ám nehéz volt követni a mérkőzéseit, mivel ahhoz elő kellett fizetni. Ezért át kellett mennünk az egyik barátomhoz. Sokan, együtt néztük a meccseit. Minden barátommal átmentünk egyikünk házába, hogy ott megnézzük a Real Madridot.”

Nicolas Jackson az új szerződése aláírásakor elmondta, hogy amikor legközelebb mesterhármast szerez, akkor azt ismét úgy fogja megünnepelni, mint legutóbb, mint ahogy Ronaldo szokta.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik