Éric Cantona kifakadt: „Egy nagy zsák sz.rba dobnék mindenkit!”

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.15. 20:09
Éric Cantona (Fotó: Getty Images)
Kedd délelőtt röppent fel az angol sajtóban, hogy a Manchester United részvényeinek bő negyedét birtokló INEOS a spórolásra hivatkozva felbontja Sir Alex Ferguson nagyköveti szerződését. A klub korábbi legendás játékosa, Éric Cantona az Instagram-oldalán írta meg véleményét az üggyel kapcsolatban.

„Sir Alex Fergusonnak élete végéig azt kéne csinálnia a klubnál, amit jónak lát. Ez a döntés botrányos és a tisztelet teljes hiányára utal. Sir Alex Ferguson örökké a főnököm lesz! – fakadt ki Cantona, majd odaszúrt az INEOS-nak és burkoltan a cégcsoport mögött álló Sir Jim Ratcliffe-nek is. – Egy nagy zsák sz.rba dobnék mindenkit!”

Mint ismert, az INEOS vezetősége spórolási céllal úgy döntött, felbontja Sir Alex Ferguson több millió fontos nagyköveti szerződését. A klub legendás menedzsere ugyanakkor marad az igazgatótanácsban, illetve továbbra is szívesen látják a meccseken.

A hírek szerint Sir Jim Ratcliffe személyesen közölte a skót edzőlegendával, hogy a költségek csökkentésére törekszik, és emiatt felbontanák a szerződését.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik