Rooney szerint Suárezt ki kellett volna állítani

Vágólapra másolva!
2012.02.07. 11:19
null
Suárez hason rúgja Parkert
Címkék
Wayne Rooney és Gary Neville, a Manchester United mostani és korábbi labdarúgója úgy véli, Luis Suárezt ki kellett volna állítani a hétfő esti Liverpool–Tottenham mérkőzésen, amelyen a nyolcmeccses eltiltásából visszatérő uruguayi hasba rúgta Scott Parkert, a Spurs középpályását.

Alig tért vissza nyolcmérkőzéses eltiltásából Luis Suárez, máris a támadások kereszttüzébe került. A Liverpool uruguayi csatára a Tottenham elleni hétfő esti bajnokin (0–0) többször is „inzultálta″ Scott Parkert, a Spurs angol középpályását, akit egyszer a szeménél (!) fogva rántott le, máskor pedig hasba rúgott.

Utóbbi eset miatt sárga lapot kapott Michael Oliver játékvezetőtől, de többen is úgy vélték, hogy ezzel olcsón megúszta az esetet. A kritikusok között volt Wayne Rooney is, aki a twitteren tette közzé véleményét.

„Ott állt a bíró, látta, mi történt, lefújta az esetet, nem értem, miért sárga lapot adott piros helyett – írta Rooney, akinek azonnal visszaírták, miért ő magyaráz a saját „bűnlajstromával″. Erre is volt válasz. – Ne jöjjenek azzal, hogy ugyanilyen agresszív vagyok! Ebben az idényben még egy lapot sem kaptam a ligában.″

Suárez szemen ragadja Parkert
Suárez szemen ragadja Parkert

Rooney korábbi csapattársa, a Sky Sportsnál szakkommentátorként dolgozó Gary Neville is bírálta Suárezt. „Nagyon nagy mázlija van, hogy a játékvezető megkegyelmezett neki″ – mondta a korábbi védő.

Kenny Dalglish, a Liverpool menedzsere, aki csereként állította be Suárezt a gól nélküli döntetlennel végződő meccsen, nem akart foglalkozni Rooney és Neville kritikáival. „Ha ide jönnek hozzám, és személyesen mondják nekem, akkor reagálok. Egyébként nem látom értelmét″ – mondta a skót mester, aki a meccs előtt elmondta, az uruguayi tanult az eltiltásából.

SUÁREZ MEGINT ROSSZ FÁT TETT A TŰZRE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik