Sigér Dávid: Viszlát, végelgyengülés; Atlétikai vb: a pályán is ezt vártuk

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.08.30. 00:44
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

A vasárnap záruló atlétikai vb magyar szereplése épp olyan lett, mint amilyennek vártuk. Vincze Szabolcs Gyulai Miklós szövetségi elnökkel beszélgetett, aki a fiatalokban hatalmas potenciált lát, Halász Bence érmét remélte, és nagyon örül neki, a jövő pedig egyértelműen fényesebb lesz a jelennél is. Plusz valamennyi magyar eredmény, a kis nemzetek tündöklése, a németek összeomlása és a vb legemlékezetesebb pillanatai – címlapsztori két oldalon.

Marco Rossi előállt a farbával: újoncokkal megyünk Szerbiának, de nem félünk. A jövő csütörtöki fontos Eb-selejtezőre megvan a keret, és Borbola Bence nemcsak a kecskeméti fiúkról és az NB I-esekről beszélgetett a kapitánnyal, hanem Gulácsiról vagy éppen Szoboszlairól is.

Sigér Dávid boldog, hogy már érez végkimerülést, amikor lesétál a pályáról. A hosszú sérülés után nem csupán visszatérő, de az FTC kezdőjébe is visszakerülő középpályás a Zalgiris elleni párharcról és a Klaksvík elleni kudarc óta eltelt útról is beszélt a Nemzeti Sportnak.

Márton Anna a biztos kvóta tudatában máris megműttette magát. Világbajnok női kardcsapatunk sokáig sérült, ám már visszatérő (egyik) vezére reméli, hogy az olimpiáig megmarad a remek magyar világranglista-helyezés, és mert látja, hogy az ellenfelek már félnek tőlünk, bízik a párizsi csodában is. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik