BL: „A Sturm előnye, hogy tavalyhoz képest nem változott a keret”

Vágólapra másolva!
2011.07.12. 19:48
Címkék
Álvaro Brachi, a magyar bajnok Videoton idén nyáron szerződtetett spanyol védője a sturm12.at-nek nyilatkozott csapata soron következő, Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-selejtezője előtt. Az Espanyol B-től igazolt labdarúgó szerint az osztrákok nagy előnye, hogy tavalyhoz képest nem sokat változott a keret.

„Tisztában vagyunk vele, hogy a Sturm egy nagyon jó klub. Nagy előnyük, hogy körülbelül ugyanazok a játékosok és edzők alkotják a keretet, akik egy évvel ezelőtt is. Csupán néhány új futballistájuk van. A Sturmnak már van neve Európában – amiért tiszteljük is –, mi viszont csak most kezdjük el nemzetközi karrierünket" – elemezett Brachi.

A spanyol jobbhátvédtől azt is kérdezték, mi a benyomása új klubjáról: „Egy dolog már tiszta számomra, ennél a csapatnál napról napra mindenki egyre jobb akar lenni. Ez nagyon fontos."

Brachi továbbá azt is elmondta, hogy sokat számíthat, hogy a Videoton nemrég még a Szuperkupa-döntőjére készült, míg a Sturm régóta már csak a magyarok elleni BL-mérkőzésre koncentrálhatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik