BL: csak zakó, az Atlético Madrid retteghet Kakától

Vágólapra másolva!
2014.02.18. 18:54
A jó formában lévő, két honi riválisával a bajnokságban lépést tartó spanyol Atlético Madrid lesz holnap a labdarúgó BL nyolcaddöntőjének első felvonásán az olasz Milan vendége. A Serie A-ban a középmezőnyben vegetáló olasz klub brazil aranylabdása, Kaká jól ismerheti az ellenfelet, elvégre 2009-től négy idényen át a Real Madrid légiósa volt. Az irányító elárulta: több Atlético-játékossal szimpatizál, ami viszont aligha kölcsönös. Legalábbis abból a szempontból biztos nem, hogy Kakának az Atlético elleni mérlege három meccsből három győzelem.

 

„Miután a múlt héten győztünk a bajnokságban a Bologna ellen otthon egy nullára, bízunk benne, hogy kellően felkészültünk és ráhangolódtunk a BL-meccsre. Mi erre a sorozatra koncentrálunk leginkább – árulta el Kaká a szerdai találkozó előtti napon. – Az Atlético futballistái közül többekkel szimpatizálok, közülük néhányukat a barátomnak is mondhatom. David Villát például, aki nagyszerű játékos.”

A madridi időszaka alatt rendkívül peches, hónapokat sérülések miatt kihagyó Kaká mindössze háromszor játszott az Atlético ellen, mindháromszor vendégként (!) lépett pályára a madridi derbin. Elsőre a 3–2-es győzelemhez góllal járult hozzá, de második idényében egyáltalán nem játszott ellenük. Aztán a 4–1-re győztes együttes tagja lehetett, végül a 2–1-es sikerrel vett búcsút.

A brazil légiós az interjú során elárulta még, hogy mind közül Paolo Maldini volt a legkeményebb védő, akivel találkozott, Cristiano Ronaldo volt a legjobb, akivel egy csapatban szerepelhetett, és Zinedine Zidane, valamint Lionel Messi, akikkel ellenfélként mérhette össze magát. Valóban nehéz lenne Kakával és ezzel a névsorral vitába szállni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik