BL: A következő idényben ismét idegesítjük a riválisainkat - Simeone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.25. 06:41
A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőt hosszabbítás után 4–1-re elveszítő Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elkeseredetten nyilatkozott, mert nem tudták elérni a céljukat, de már előretekintett a következő idényre. Hozzátette, az új szezonban visszatérnek és ismét sok borsot törnek vetélytársaik orra alá.

„Be kell látnunk, a Real jobban játszott a második félidőben, nem tudtunk kijutni a térfelünkről – kezdte Simeone. – Az emberek azt mondják, a legfontosabb a győzelem, de az a támogatás, amit a hétköznapi emberektől kapunk, egészen más történet. Azt mondtam a játékosoknak, hogy emeljék fel a fejüket és már a következő szezonra gondoljanak. Lehet veszíteni és nyerni – most rajtunk volt a sor, hogy kikapjunk, de mindent beleadtunk.”Simeone. – Az emberek azt mondják, a legfontosabb a győzelem, de az a támogatás, amit a hétköznapi emberektől kapunk, egészen más történet. Azt mondtam a játékosoknak, hogy emeljék fel a fejüket és már a következő szezonra gondoljanak. Lehet veszíteni és nyerni – most rajtunk volt a sor, hogy kikapjunk, de mindent beleadtunk.”

„Az én felelősségem és döntésem volt, hogy Diego Costát játszattam, nyilvánvalóan hibát követtem el. Egymás szemébe néztünk, és arra jutottunk, hogy nem akarjuk eggyel kevesebb játékossal folytatni a küzdelmet” – utalt a kezdő sípszó után történetekre, a kényszerű cserére az argentin szakember.

„A szurkolóink büszkék lehetnek a mögöttünk hagyott szezonra, egy pillanatot se pazaroljanak arra, hogy szomorkodjanak. Ha egyszer mindent beleadtál, nem kell nyalogatnod a sebeidet. A következő idényben visszatérünk, ismét versenyben leszünk, idegesíteni fogjuk a vetélytársainkat, és sok kárt fogunk nekik okozni” – bizakodott Simeone.

„Ugyanúgy fogunk dolgozni, ahogy eddig is tettük. Hétfőn megkezdjük a felkészülést az előttünk álló évadra, meglátjuk, hogy ki jön és ki távozik, megvizsgáljuk a lehetőségét új játékosok szerződtetésének. Miután elvégeztük a feladatunkat a vezetőséggel, akkor szünetet tartunk, a családunkkal töltjük az időt, megnézzük a világbajnokságot, majd izgatottan nekivágunk az új szezonnak” – tette hozzá az Atlético trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik