Dárdai Pál BL-tippjei a negyeddöntőre; a Volán Salzburgban is bravúrra készül

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.04.04. 23:12
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Két mérkőzéssel elkezdődik a labdarúgó BL negyeddöntője. Babják Bence az egykori szövetségi kapitánnyal, a Berlinben élő Dárdai Pállal vette végig a négy negyeddöntős párharcot – a Berlinben élő szakember három angol és egy német csapatot vár az elődöntőbe.
Két mérkőzéssel elkezdődik a labdarúgó BL negyeddöntője.
Babják Bence az egykori szövetségi kapitánnyal, a Berlinben élő Dárdai Pállal vette végig a négy negyeddöntős párharcot – a Berlinben élő szakember három angol és egy német csapatot vár az elődöntőbe.

Az OTP Bank Liga 26. fordulója sem volt eseménytelen. Kétoldalas visszapillantónkban Loic Nego a fehérvári hullámvasútról, a ZTE-kapus Demjén Patrik az 581 percnyi góltalanságról, Nagy Zsolt pedig a Fradi elleni fordítás esélyéről beszélt.

Már így is történelmet írtak a fehérvári hokisok, de nem akarnak megállni. Kedden kezdődik a favorit RB Salzburg elleni döntő az ICEHL-ben, és a Constantine-csapat az idegenbeli nyitányon sem feltett kézzel lép jégre: apró vezető góllal kívánnák megzavarni az esélyesebb osztrákokat.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Az európai ranglistát vezető úszóval, Bujdosó Zsomborral és az Eb-selejtezős elitkörben szereplő korosztályos futballválogatottjainkkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik