Négyben a Real és a Milan; Milák és társai: Kaposvárról Párizsba

Vágólapra másolva!
2023.04.18. 23:28
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Két párharc eldőlt a BL-ben – de valójában már a múlt héten. A Real Madrid és az AC Milan is megőrizte otthon szerzett előnyét a Chelsea, illetve a Napoli vendégeként. Mindeközben a Bayern–City és az Inter–Benfica csata sem tűnik 90 perc után kétesélyesnek... Minden, amit a heti BL-fordulóról tudni érdemes – két oldalon.
Két párharc eldőlt a BL-ben – de valójában már a múlt héten. A
Real Madrid és az AC Milan is megőrizte otthon szerzett előnyét a Chelsea, illetve a Napoli vendégeként. Mindeközben a Bayern–City és az Inter–Benfica csata sem tűnik 90 perc után kétesélyesnek... Minden, amit a heti BL-fordulóról tudni érdemes – két oldalon.

Szerdától úszó ob Kaposvárott – már Párizs jegyében. Olimpiai A-szintekért úsznak legjobbjaink, akik közül sokan csatlakozhatnak Szabó Szebasztiánhoz és Kós Huberthez, akik már biztos olimpiai indulók. Kovács Erika összeállítása két oldalon.

Kántor Sándor 22 év után már edzőként nyert CEV-kupát. Az elmúlt évtizedek legjobb magyar röplabdázója Szabó Gábornak az idáig vezető útról, világklasszis, olimpiai bajnok játékosairól, főnökéről, az edzői szakma egyik nagy mágusának tartott Massimo Barboliniről és az Olaszországban, a szomszédságában töltött idő alatt alig látott Firenzéről is beszélt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik