Együtt edz a két legenda lánya

Vágólapra másolva!
2019.01.21. 10:18
Nem akármilyen sztárpáros edz együtt időről időre: Dolph Lundgren lánya, Ida és Jean-Claude Van Damme csemetéje, Bianca gyakran közösen gyűri a bokszzsákot és a súlyokat.

A Muscle&Fitnessnek készült fotósorozaton remekül mutat Ida Lundgren, a filmbeli Ivan Dragót alakító színész modell lánya, és természetesen Jean-Claude Van Damme csemetéje sem maradhatott el Lundgrené mögött. A neves belga színész szinte egész életében valamilyen harcművészeti ágat űzött, és bár Bianca kezdetben idegenkedett mindenféle harcmodortól, felnőttkorában kicsit átértékelte az álláspontját. Olyannyira, hogy 2008 óta rendre feltűnik édesapja filmjeiben. Van Damme lánya szeretné megmutatni a nőknek, hogyan lehetnek egyszerre kemények és nőiesek, ennek az elgondolásnak a jegyében igyekszik továbbvinni apja stílusát.

A legjobb az egészben, hogy Ida Lundgren és Bianca Van Damme nemcsak néhány közös fotó kedvéért állt össze, hanem ők tényleg időről időre együtt edzenek. Ki tudja, talán valamelyik hollywoodi producernek lassan eszébe jut, micsoda lehetőség lenne a két szépséget a filmvásznon is összehozni.

Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme egyébként az 1992-es Tökéletes katonában szerepelt először együtt, majd a 2009-es és a 2012-es folytatásban is megküzdött egymással.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik