Duci társait bátorítja túrázásra egy fokvárosi hölgy az Instagram-oldalán

Nagy ZsoltNagy Zsolt
Vágólapra másolva!
2022.01.16. 10:44
Címkék
Amanda Rinquest küldetésének érzi, hogy példát mutasson a teltkarcsú nőknek, kifejezetten erre a célra hozta létre közösségi oldalát, ami egyre népszerűbb.

A túrázás nem véletlenül az egyik legnépszerűbb szabadidős sportág hazánkban és külföldön egyaránt, kortól és testalkattól függetlenül bárki élvezetet talál benne. Jó példa erre a Fokvárosban élő Amanda Rinquest, a „Hiking for chubby girls” (Túrázás duci lányoknak) Instagram-oldal létrehozója is, aki közösségi oldalán folyamatosan megosztja, hogy milyen túrákat teljesített éppen, és

arra biztatja a teltkarcsú hölgyeket, hogy kövessék a példáját.


Hogy nem kell nagy távokra gondolni, jól bizonyítja a legutóbbi posztja. Ebben azt mutatja be, amint egy 4 kilométeres túrát jár végig, és a fényképek tanúsága szerint ezen is számos élménnyel gazdagodott. Amanda célja, hogy minél több embernek bemutassa lakóhelye és környéke látnivalóit, és a saját példáján bizonyítsa, hogy a testalkat nem akadálya annak, hogy valaki jól érezze magát a természetben. Amióta az Instagram-oldalt elindította, követői száma egyre gyarapszik, és már több alkalommal is szervezett csoportos túrát nekik.

„Fontos, hogy a duci emberek is megtalálják a saját társaságukat, és ne érezzék úgy, hogy a lassúbb tempójukkal visszafogják a csoportot

– nyilatkozta Amanda a msn.com oldalának. Nekem a túrázás leginkább azért fontos, mert segít megőrizni az egészségemet. Sosem volt tervben, hogy túracsoportot szervezek, viszont amikor láttam, hogy a hozzám hasonlóak mennyire elkeseredetten keresik a saját körüket, úgy döntöttem, megpróbálom. Minden hónapban egyszer jövünk össze és kirándulunk. Be szeretném bizonyítani, hogy a környék gyönyörű látnivalóit a teltebb emberek is bátran élvezhetik, nem kell félniük semmitől.”

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik