A 2004-es bajnok is ott lesz az idei Zemplén Rally-n

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.24. 10:57
A jelen sztárjai és a közelmúlt bajnokai is ott lesznek Zemplénben (Fotó: Zemplén Rally/Facebook)
A jelen sztárjai mellett a közelmúlt egyéniségei, legendái is ott lesznek az idei Zemplén Rally-n.

Turi Tamás – aki éppen 20 évvel ezelőtt lett abszolút bajnok ezen a futamon – ezúttal előfutóként vesz részt a idényzárón. Mellette a háromszoros abszolút magyar bajnok navigátor, Tóth Imre ül majd.

„Egy igazán pimasz géppel vehetek részt az idei idényzárón, ami fantasztikus élmény lesz számomra – árulta el érzéseit a 2004-es magyar bajnok. – Nagyon jó érzés, hogy ennyi idő után is vannak, akik gondolnak rám, és nem csak nekünk maradt meg az emlékezetünkben ez a fantasztikus bajnokság. Gyorsan repül az idő, valóban húsz évvel ezelőtt nyertünk, de szinte minden pillanata előttem van. Hatalmas csatát vívtunk Benik Balázsékkal, Herczig Norbiékkal és Asiékkal is, végünk az utolsó futamon sikerült felérni a csúcsra.”

Az idei Zemplén Rally pénteken az átvételekkel és a pályabejárással, majd a rajtceremóniával kezdődik, szombaton és vasárnap a gyorsasági szakaszokat bonyolítják le. A futamon 109 páros vesz részt, a verseny központja Szerencsen lesz. A bajnoki címért három páros vív majd nagy küzdelmet.
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik