Videó: 15 millió forintos vérdíjat tűzött ki az ISIS az egykori birkózóra

Vágólapra másolva!
2016.09.04. 11:49
Dinko Valevet Bulgáriában imádják, a világ összes többi részén azonban kevésbé kedvelik. A magát „bolgár igazságosztónak” becéző korábbi birkózót hívták valóságshow-ba és különböző tévéműsorokba hazájában, az Iszlám Állam azonban már vérdíjat is kitűzött a fejére. Hogy miért? Mert lóháton járja a határokat menekültekre vadászva...

Dinko Valev története finoman szólva nem mindennapi. A bolgárok kedvenc lázadója fiatalon kezdett el birkózni, tehetségesnek is tartották, ám úgy döntött, az olimpiák helyett inkább a határokat járja.az olimpiák helyett inkább a határokat járja.

A 29 éves korábbi sportoló a bolgár–török határon, félmeztelenül, lóháton „őrzi” hazáját, ha pedig menekülteket lát, elkapja őket, és átadja a hatóságoknak.

Lóháton a határokon (Fotó: facebook.com/dinko.valev.5)
Lóháton a határokon (Fotó: facebook.com/dinko.valev.5)

Valev igazi híresség hazájában, hívták többek közt a helyi Big Brotherbe, ám a 25 millió forintos díját kevésnek találta, így végül nemet mondott rá.

Az Iszlám Állam iszlamista terrorszervezet figyelmét is felkeltette a „bolgár igazságosztó”, akinek a fejére 15 millió forintos vérdíjat tűztek ki, mert nyíltan vállalja, hogy minden menekült az Iszlám Állam követe, és mindegyiküket ki kell dobni Európából.

Valev szerényen éli életét Bulgáriában… (Fotó: facebook.com/dinko.valev.5)
Valev szerényen éli életét Bulgáriában… (Fotó: facebook.com/dinko.valev.5)

A vadászatával folyamatosan kérkedő, érthetetlenül dúsgazdag Valevet azonban ilyen apróságokkal nem lehet megrémíteni, továbbra is üldözi a menekülteket, és szívesen be is számol Facebook-oldalán „munkásságáról”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik