Cselgáncs Eb: Csernoviczki már elődöntős

Rác BenedekRác Benedek
Vágólapra másolva!
2017.04.20. 14:19
A csütörtöki nyitónapon Csernoviczki Éva legyőzte izraeli ellenfelét a 48 kilogrammos súlycsoportban, így bejutott a varsói cselgáncs Európa-bajnokság elődöntőjébe.

A küzdelmeket erőnyerőként kezdő Csernoviczki Éva a legjobb tizenhat között mutatkozott be Varsóban, aholipponnal verte az azeri Aisha Gurbanlit, majd a negyeddöntőben a hosszabbítás tizenkettedik másodpercében elért vazarival nyert az izraeli Noa Minsker ellen.Csernoviczki Éva a legjobb tizenhat között mutatkozott be Varsóban, aholipponnal verte az azeri Aisha Gurbanlit, majd a negyeddöntőben a hosszabbítás tizenkettedik másodpercében elért vazarival nyert az izraeli Noa Minsker ellen.

Az olimpiai bronzérmes magyar dzsúdós az elődöntőben a 16 éves ifjúsági világ- és junior Európa-bajnok ukrán Daria Bilodiddel találkozik, aki az elsőként kiemelt szerb Milica Nikoliccsal szemben nyert a negyeddöntőben.

Ha Csernoviczki Éva bejut a döntőbe, akkor már biztosan érmes lesz, ami azt jelenti, hogy sorozatban a tizedik kontinensviadalán állhat dobogóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik