Továbbra is Cseh Ottó irányítja a Magyar Evezősszövetséget – hivatalos

Vágólapra másolva!
2024.09.13. 08:45
Cseh Ottó (Fotó: Magyar Evezős Szövetség/Szlovák Bence)
A Magyar Evezősszövetség (MESZ) csütörtöki közgyűlése újraválasztotta Cseh Ottót elnöknek, akinek a megbízatása további négy évig, 2028-ig szól.

A hazai szövetség beszámolója szerint 50 igen és egy tartózkodás mellett szavaztak bizalmat Cseh Ottónak, akit először 2022-ben bíztak meg a MESZ irányításával. Az eseményen többek között részt vett és köszöntőt mondott Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, Märcz Tamás, a Nemzeti Sportügynökség sportszakmáért és ösztöndíjért felelős igazgatója, valamint Dávid Imre, a MESZ örökös tiszteletbeli elnöke.

A közgyűlés döntése értelmében öt korábbi elnökségi tag folytathatja munkáját, míg három új tag is bekerült a testületbe. Nagy-Kapócs Anikó korábbi evezős olimpikon, a Velencei-tavi és Balatoni Evezős és Vitorlás SE szakosztályvezetője, Bencsik Gábor, korábbi evezős olimpikon, a Mohácsi Torna Egylet ügyvezető igazgatója, valamint Papp Gergely korábbi válogatott evezős az új tag.

Az elnökség tagjai: Szántó Éva, Balogh Ferenc, Kücsön Gyula, Vanczák Gergely, Varga Tamás, Nagy-Kapócs Anikó, Bencsik Gábor, Papp Gergely

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik