III. Gewiss Gála: sport és szórakozás Debrecen szívében

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.09. 13:45
Orosz Gyula (balról a második) is küzd az eseményen (Fotó: King Tape Hungary, archív)
A küzdősportok kedvelőinek igazi különlegesség közeleg: november 2-án, szombaton megrendezik a III. Gewiss Gálát, amely Zilai Sándor nevéhez köthető. Az eseménynek a debreceni Lovarda ad otthont, a kapunyitás 16 órakor, a tervezett befejezés pedig 23 órakor várható – áll a szervezők közleményében.

A Gewiss Training SE által szervezett gála nem csupán hazai versenyzőket vonultat fel, a profi és amatőr kategóriában a nemzetközi mezőny is képviselteti magát. Francia, román és szerb harcosok mellett a hazai sportolók is ringbe lépnek, a Gewiss Training színeiben Ferenczi Kinga, Papp Krisztián, Kertész Sándor és Orosz Gyula is. 

A III. Gewiss Gála különlegessége az előző két eseményhez képest a megnövelt mérkőzésszám. Az eseményen K1-, kick-box- és Muay Thai-szabályrendszerben vívott küzdelmek várják a közönséget. A színvonalat a látványos fény- és hangtechnikai megoldások, valamint a vizuális élmények emelik új szintre.

Az érdeklődőknek online stream lehetőség is biztosított, így azok sem maradnak le az eseményről, akik nem tudnak személyesen jelen lenni. A jegyvásárlók ínycsiklandó ételek és italok közül is választhatnak. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik