Kisvárdán játssza le következő európai kupamérkőzését a Maccabi Haifa

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.07.21. 19:34
Fotó: Nemzeti Sport
A Maccabi Haifa az izraeli háborús helyzet miatt Magyarországon, a kisvárdai stadionban játssza le az azerbajdzsáni Sabah elleni Konferencialiga-selejtezőjének első, hazai mérkőzését – adta hírül hivatalos honlapján a kisvárdai labdarúgócsapat.

A Konferencialiga selejtezőjének 2. fordulója keretében sorra kerülő mérkőzés július 25-én, csütörtökön 19.15-kor kezdődik a kisvárdai stadionban.

Jegyértékesítés a helyszínen személyesen nem lesz; aki a stadionban szeretné megtekinteni a mérkőzést, az a bejutás lehetőségeiről a Csillag utcai szurkolói shopban kaphat személyesen információkat – írja az NB II-es kisvárdai labdarúgócsapat honlapja.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőjében is lesznek magyarországi „vendégmérkőzések”: az izraeli bajnok Maccabi Tel-Aviv július 31-én a kispesti Bozsik Arénában látja vendégül a román FCSB-t, míg a hazai szerepléstől eltiltott fehérorosz Dinamo Minszk – immár visszatérő vendégként – ugyanaznap Mezőkövesden fogadja a bolgár Ludogorecet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik