El: A Bröndbynek kiváló edzői vannak, az egyik a honfitársam – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 07:45
Dárdai Pál, a Hertha Berlin vezetőedzője úgy készül, hogy a Bröndbyvel találkoznak a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában. A magyar szakembernek már lehet személyesen átélt tapasztalata a Bröndby búcsúztatásában, de annak is örül, hogy a lehetséges ellenfél szakmai stábjában magyar kolléga is dolgozik.

„Tekintve, hogy a selejtező második fordulójának első felvonásán a Bröndby egy nullára nyert Skóciában a Hibernian ellen, nagyobb az esélye a továbbjutásra, és vélhetően a dánokkal találkozunk – mondta Dárdai a Bildnek. – Ennek már csak azért is nagyon örülnék, mert Alexander Zorniger és a honfitársam, Bódog Tamás személyében két kiváló edző dolgozik a Bröndbynél. Már nagyon várom ezt a kihívást. Jó előjelnek tartom, hogy a párharcunk első felvonásán mi leszünk a pályaválasztók, és a Jahn Sportparkban játszhatunk a Bröndbyvel, mert erről kellemes emlékeket őrzök.”Dárdai a Bildnek. – Ennek már csak azért is nagyon örülnék, mert Alexander Zorniger és a honfitársam, Bódog Tamás személyében két kiváló edző dolgozik a Bröndbynél. Már nagyon várom ezt a kihívást. Jó előjelnek tartom, hogy a párharcunk első felvonásán mi leszünk a pályaválasztók, és a Jahn Sportparkban játszhatunk a Bröndbyvel, mert erről kellemes emlékeket őrzök.”

Dárdai aktív tagja volt a 2009–2010-es El-sorozat playoffkörében a Bröndbyt búcsúztató Herthának. Sőt, a 2–1-es idegenbeli vereség után a hazai visszavágón – a Jahn Sportparkban – a magyar középpályás találatával fordítottak 2–1-re a németek, akik végül 3–1-re győztek, és 4–3-as összesítéssel jutottak be a csoportkörbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik